President Kaljulaid kõneleb TMW konverentsi külalistele reedel

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid
Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid Foto: Pressimaterjalid

President Kersti Kaljulaid osaleb tervituskõnega reede pärastlõunal TMW konverentsil Eesti e-residentuuri ja Start-up Estonia võrgustiku eriüritusel Eesti Kunstiakadeemia aatriumis.

TMW konverents ühendab loovsektorite ja tehnoloogiate ettevõtjad, et hõlbustada rahvusvahelist valdkondadeülest koostööd. Pärast vastuvõttu, mis algab kell 17.00, toimub Eesti, Venemaa ja teiste riikide tehnoloogiaettevõtete ning idufirmade vaheline kiirtutvuse seanss ning võrgustiku loomine. Osalejaid tervitavad president Kersti Kaljulaid ja e-residentsuse programmi juht Ott Vatter.

TMW konverents toimub 29.-30. märtsil Eesti Kunstiakadeemias ning võtab luubi alla kunsti mõju majandusele. 

Startup Estonia on avalik algatus, mille eesmärgiks on  Eestis loodud maailmapotentsiaaliga idufirmadele hoogu juurde anda ja suurendada edulugude arvu, kasutades selleks inkubaatoreid, kiirendeid ning era- ja avaliku sektori koostööd. 

E-residentsus võimaldab digitaalsetel ettevõtjatel luua ja hallata EL-i põhiseid ettevõtteid kõikjal maailmas, andes juurdepääsu Eesti e-teenustele ja läbipaistvale ärikeskkonnale. Eestil on 162 riigis ligi 50 000 e-residenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles