Otseülekanne TMW festivalilt: Keskkonnamüütide väetis ja väetus

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Südametunnistus sunnib paljusid meist valima tooteid ja tegevusi, mida peame keskkonnasõbralikuks. Ent kas ja kui tihti me selle käigus teadmatult käitume soovitule hoopis vastupidiselt – keskkonda kahjustavalt? TMW festivali jututoas paljastavad teadlased meid ümbritsevaid keskkonnamüüte ja annavad nõu, kuidas olla tõeliselt  “roheline”. Jälgi otseülekannet Postimehe vahendusel teisipäeval kell 17.

Disaini- ja arhitektuurigaleriis toimuval väitlusel osalevad botaanik Aveliina Helm, ökoloog Mihkel Kangur ja psühholoog Grete Arro, üritust modereerib teaduskommunikatsiooni ekspert Arko Olesk. 

Alates 2009. aastast igal kevadel Tallinnas toimuv linnafestival Tallinn Music Week (TMW) pühitseb erinevaid kunstivorme esitledes loovust, uudishimu, vabadust ja võrdõiguslikkust. Kümnes TMW toimub 2.-8. aprillini 2018.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles