"Minu eesmärgiks on tuua oma lapsepõlve maitsed siinsete kohalikeni": intervjuu Mahmoud Hammadiga (2)

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mahmoud Hammad
Mahmoud Hammad Foto: TMW pressimaterjal

Külalislahke ja õdus Lähis-Ida ning Põhja-Aafrika köögiga restoran Magnuna peakokk Mahmoud Hammad räägib, millest tema toidud on inspireeritud ning milline on TMW erimenüü.

Lemmiktooraine

Kasutan kardemoni pea kõikidest toitudes. Lisaks heale maitsele on see ka tervisele kasulik.

Toidufilosoofia

Kui alustasin restorani pidamist, oli minu eesmärgiks tuua oma lapsepõlve maitsed siinsete kohalikeni ning teha seda kättesaadaval ja kodusel viisil. Seega kõik toidud, mis Magnunas serveerime, on mu ema toitudest inspireeritud.

Milliseid artiste plaanid TMW raames kuulata?

Plaanin enamuse ajast festivali külastajatele toitu valmistada, aga kui jõuan, siis usun, et leian palju nauditavat.

Mida sööb inimene aastal 3000?

Olen veendunud et inimese toiduvalik saab olema peamiselt taimne. Ei usu, et eriti liha süüakse.

TMW erimenüü

Mango lassi
Pardisalat
Tšilline talleliha
Köögivilja tangine
Baklava

Festivalipassiga on restorani Magnuna menüü -10% soodsam.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles