Tallinn Music Weeki päeva artist on WorldService Project

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
WorldService Project
WorldService Project Foto: TMW pressimaterjal

TMW 2017 Jazzkaare ja Eesti Jazzliidu lava üks pööraseimaid välismaiseid esinejaid on montypythonlik punk-džässi bänd WorldService Project Ühendkuningriigist.

WorldService Project on juhtivad spetsialistid briti punk-jazz'i – stiili, mille nimes on kaks 20. sajandi kõige aukartustäratavamat žanrinime – vallas. Koos moodustavad nad intrigeeriva segu Frank Zappast, Weather Reportist, Meshuggah’st ja Stravinskist, mis pöörleb nagu Monty Pythoni maailm. WorldService Project on just avaldanud Rare Noise Records’i alt oma kauaoodatud kolmanda albumi “For King and Country” ning tuuritab Euroopas ja Aasias. Bändi teatraalne kontsertelamus on ühtaegu põnev, üllatav ja südantlõhestav ning teeb nendest Euroopa ühe parima laiv-ansambli.

Selle kuulsuse on nad saavutanud viimaste aastate jooksul läbi mitme huvitava projekti, sealhulgas 35-kontserdiline tuur läbi 17 USA osariigi, ülesastumised Euroopa mainekatel festivalidel Ljubljanas, Umeas, Tamperes, Jazz sur son 31 ning suur tuur Hiinas, mille raames astuti üles Shanghais, Hangzhous, Shenzhenis ja Guangzhous.

Tallinn Music Weekil esineb WorldService Project reedel, 31. märtsil Jazzkaare ja Eesti Jazzliidu laval kell 23.30. Rohkem infot ürituse kohta leiad siit.

Kuula WorldService Projecti loomingut Soundcloudist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles