Umami peakokk: toitu tehes loeb armastus

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Umami peakokk Janno Lepik
Umami peakokk Janno Lepik Foto: Tõnu Tunnel

Hea muusika, kunsti ja kultuurisündmuste kõrval pakub linnafestival Tallinn Music Week võimalust sukelduda põnevatesse maitseelamustesse. Restoranifestivali “TMW maitsed” jaoks panid parimate söögikohtade peakokad kokku erimenüü oma meelistoorainetest.

Täna annab oma lemmikutest teada Tallinnas Kadaka teel asuva restorani Umami peakokk Janno Lepik.

Lemmik tooraine?

Meie lemmiktooraine on alati värske ja hooajaline, see on alati kõige olulisem.

Toidufilosoofia?

Meie kireks on värvirikas toit, valmistatud kvaliteetsest, värskest ja hooajalisest toorainest. Toitu tehes loeb armastus, mitte peenutsemine, seeläbi pakume ausaid ja lihtsaid, kuid maitserikkaid roogasid.

Milliseid artiste plaanid TMW raames näha?

Umami perel panevad alati jala tatsuma Noëp, Curly Strings, Jüri Pootsman, Sander Mölder ja Trad.Attck! Armastame väga kodumaist muusikat, välismaiste artistide juures on just avastamisrõõm põnev.

TMW erimenüü:

Lõhe sashimi 8.50 €

hoisin kastme, kimchi-kurgisalati ja juurselleriga

Lambakints 15.00 €

röstitud lambakintsutükk käharlehtkapsa pesto, Aasia brokkoli ja tšilli-sibulasalsaga

Šokolaadi fondant 5.00 €

soola-karamellijäätisega

Kolmekäiguline menüü 25€

Lähemalt saad tutvuda "TMW maitsed" programmis osalevate restoranide ning nende erimenüüga siin: tmw.ee/et/programm/maitsed/restoranid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles