Faun Racket on TMW päeva artist

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Faun Racket esinemas Tallinn Music Weekil.
Faun Racket esinemas Tallinn Music Weekil. Foto: Diana Pashkovich / Tallinn Music Week pressimaterjal

See on nagu tantsiks pühapäevahommikusel hunditunnil psycho-noir-klassika järele. Ka välismaistelt kriitikutelt kiita saanud Faun Racket on elektrobassi jõujaam. 

Biit, mis on hea su südamele, ülevoolav melodraama ja popi elementide üleküllusest süttinud aadamapassioon, mis valgustavad teed eksiteel Bowie kloonidele. Nõnda on kirjeldatud Tallinna muusikakooslust Faun Racket, mis koosneb produtsentide paarist Talis Paidest ja Andres Lõost. 

Äsja Hobusepea galeriis üle kümne aasta isikunäituse "Fantoomplatvorm" avanud Lõo on tuntud ka bändidest Luarvik Luarvik ja Opium Flirt. Talis Paide aga tegutseb lisaks ansamblites State of Zoe ning Kosmosepealinn. Faun Racketi hüpnotiseerivat loomingut on võimalik kuulata näiteks Soundcloudis.

2012. aastal jõud ühendatud Lõo ja Paide on vorminud albumi "Enter Projector" ja singli "Lullaby". Lummusliku muusikaga ansambel astub üles Tallinn Music Weekil 1. aprillil kell 00:45 World Clinicu esitletavas põhiprogrammis paigas nimega Woodstock/Rockstar’s. Vaata ürituse infot lähemalt Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles