28. märtsist 3. aprillini pealinna vallutav linnakultuuri festival Tallinn Music Week kaasab tänavu oma „Maitsed“ programmi rekordarvu armastatud söögikohti. TMW pop-up restorani menüü eest aga vastutab tänavu Viljandi kohvik-restoran Fellin.
Viljandi kohvik Fellin kolib TMW ajaks Tallinna
Viimasel kahel aastal ülipopulaarseks festivali südameks ja kohtumispaigaks kujunenud TMW pop-up restoran avab ka tänavu uksed Disaini- ja arhitektuurigaleriis. Seekord vastutab sealse menüü eest Eesti parimate restoranide nimistusse kuuluv Viljandi kohvik Fellin. Peakokk Margo Paluoja juhendamisel pakutakse nädala vältel festivali külalistele Fellini gurmeekaardi paremikku, mis valmistatud peamiselt Eesti talunike kasvatatust, järvedest ja merest püütust ja metsast korjatust.
Viljandi populaarse toidukoha perenaine Merit Berzin peab nädalaks Tallinna kolimist põnevaks väljakutseks: „See on suurepärane võimalus tutvustada oma lemmikmaitseid neile, kes Viljandisse väga tihti ei satu. Kuna Fellin on ka elava muusikaga söögikoht ning koduks ka Viljandi Jazziklubile, siis võtame TMW-il osalemist kui võimalust jagada festivali külalistega ühist armastust – head toitu ja muusikat. Mis saaks olla parem!“
Lisaks pop-up restoranile leiab „TMW maitsed“ programmist tervelt 24 söögikohta, mis pakuvad festivali külastajaile peakokkade poolt hoolikalt koostatud erimenüüd ning -soodustusi. Tegemist on TMW festivalimeeskonna lemmiksöögikohtadega Tallinnas, vankumatuks valikukriteeriumiks värske ja maitsev toit. Tutvu valikuga lähemalt siin: http://tmw.ee/et/programm/maitsed