Tallinn Music Week ning Telia ja Spotify kuulutavad välja publiku lemmiku hääletuse

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TMW pressimaterjal

Möödunud nädalal toimunud linnafestivalil Tallinn Music Week (TMW) esines 276 esinejat 32 riigist. Kuni kolmapäeva, 5. aprilli südaööni saab TMW kodulehel või äppis valida oma lemmikartisti.

Tallinn Music Week ning Telia ja Spotify kuulutavad taas välja publiku lemmiku hääletuse. Lemmikuks pärjatud artisti karjääri edendamisse panustab Telia 1000 eurot ja kõigi hääletajate vahel loositakse välja ülivinge kaasaskantav bluetooth kõlar Bose Soundlink Mini II.

Lemmiku valimiseks tuleb minna TMW kodulehele või hääletada TMW äpis*. Artiste on festivaliprogrammis ligi 250 ning lemmikuid võib valida nii kodu- kui välismaiste esinejate seast.

Hääletamiseks veebis: logi myTMW kasutajaga sisse, mine artistide vaatesse ja vali sobiv hinnang 5-tärni skaalal artistidele, kelle poolt soovid hääletada.

Hääletamiseks äpis: 5-tärni skaalal hinnangu andmise võimalus on iga artisti profiilivaates. Kui tahad äppis hääletades osaleda ägeda Bose kõlari loosimises, logi äpis samuti sisse oma myTMW kasutajaga või täida lihtsalt ära oma profiil Settings all.

Hääle võid anda nii mitmele artistile, kui soovid.

Kõik festivalikülastajad saavad hääletada 27. märtsist kuni kolmapäeva, 5. aprilli südaööni. Võitjad, nii artist kui hääletanu, kuulutakse välja nädal pärast festivali TMW ja Telia Eesti Facebooki lehtedel. Eelnevail aastail on festivalipubliku lemmikuiks hääletatud meie räppar Metsakutsu ja Leedu indiroki bändid BA ja Garbanotas Bosistas.

*Tõmba tasuta nutikas TMW2017 äpp Apple iOS või Android telefonidele või otsi märksõnaga “Tallinn Music Week” või “TMW 2017” Apple App Store või Google Play keskkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles