Täna Tallinn Music Weekil: Kristjan Järvi dj-sett Viru Keskuses, noorte linnalava uuskasutuskeskuses, avalik vestlus meedia tulevikust

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Svjata Vatra Ülemiste City linnalaval
Svjata Vatra Ülemiste City linnalaval Foto: Siiri Padar

Juba kaks päeva kestnud Tallinn Music Week (TMW) jätkub täna, 29. märtsil noorteprogrammi, linnalava kontserdite, avalike vestlusringide ja filmikavaga. Kärbes Kitchen & Bar’is toimub Peeter Piheli “Trash Cooking” õhtusöök ning Kinos Sõprus näidatakse dokumentaali “Death by Design”.

Täna juba kell 13.00 algab Linnalava programm Viru Keskuse aatriumis dirigent Kristjan Järvi DJ-setiga koos beatboxi maailmameistri Bellatrix’i ning nüüdismuusiku ja räppari Gene Pritskeri ehk Di. J. NoizePunk’iga, millele järgneb Kadri VoorandiJaak SooääreLiisi Koiksoni ja Paul Danieli pärimusmuusikat improdžässi võtmes tõlgendav etteaste. Viru Keskuses toimub kolmapäevast laupäevani kokku ligi 20 kontserti ning esinejaid jagub mehhiko kultuuripärandit ja progerocki sulandavast The Mariachi Ghost’ist ja Bahreini multi-instrumentalistide kambast The Flamingods „Eesti oma Eminemiks“ tituleeritud räppar Azmani. Kuni 1. aprillini on Viru Keskuse aatriumis avatud ka TMW infopunkt, kus vahetatakse festivalipasse käepaelte vastu ja jagatakse programmi alast infot. Loe lisaks.

Kell 16.30–18.30 esinevad TMW noorteprogrammi linnalava-kontserdil Tatari tänava Uuskasutuskeskuses poistebänd Beyond Beyond, indie-folk ansambel The Notes ja bravuurikas noor rokkbänd The BoondocksLoe lisaks.

Kell 17.00 jätkuvad TMW pop-up kohvikus avalikud vestlused, mille teemaks on seekord „Tuleviku meedia / meedia tulevik“. Suures meedias tuleb sel aastal kevad teisiti – pisut tõejärgselt ja veelgi meelelahutuslikumalt, vanade formaatide jaoks paastudes ja uute jaoks ebakindlalt. Või kas ikka on nii? Semiootik Indrek Ibruse modereerimisel arutlevad teiste seas Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann ning Telia tele- ja multimeedia teenuste üksuse juht Karl AntonLoe lisaks.

Kell 18.00 saab nautida tippkoka Peeter Piheli “Trash Cooking” õhtusööki Kärbes Kitchen & Bar’is. Õhtusöögi eesmärgiks on informeerida inimesi toidujäätmete nutikaist ning kestlikest kasutusviisidest. Lisaks annetatakse igalt ostetud õhtusöögipiletilt 5 eurot Eesti Toidupanga heategevusalgatusele „Lapsed söönuks“. Osta piletid siit.

Kell 18.30 toimub kohvikus Must Puudel avalik vestlus „Kuidas süües maailma paremaks muuta“. Ingrid Peegi vahendusel arutlevad Läti Permakultuuri Ühingu president Elgars Felcis, nullkulu blogija Maryliis Teindfeldt jt. Loe lisaks.

Päeva lõpetab kell 21.00 Kinos Sõprus linastuv dokumentaal „Death by Design“, mis heidab pilgu tehnoloogiaentusiasmi varjupoolele – nii sellele, mis toimub enne läikiva nutiseadme tarbija taskusse jõudmist, kui sellele, mis saab hiljem. Loe lisaks.

Homme algavad TMW laste- ja noorteprogrammi raames Eesti Lastekirjanduse Keskuses koolilastele suunatud töötoad, Reisijate tänav täitub valgusinstallatsioonide, muusikaelamuste ja tänavatoiduga ning õhtul algavad kontserdid festivali pealavadel. Reedel avatakse Vene Kultuurikeskuses TMW konverents, laupäeval ja pühapäeval hõivab Kultuurikatla Disainiturg ning Maakri tänava garaažidele antakse TMW linnaruumi aktsioonide raames uus elu.

Tutvu kogu TMW kavaga lähemalt

Festivali kavas aitab orienteeruda ka Tallinn Music Weeki mobiiliäpp. Tõmba tasuta nutikas äpp Apple iOS või Android telefonidele siit või otsi märksõnaga “Tallinn Music Week” või “TMW 2017” Apple App Store ja Google Play poest.

Viimased TMW 2017 festivalipassid hinnaga 60 eurot on müügil TMW veebipoes ja Piletilevis.

Homme algavate õhtuste kontsertide üksikpiletid on müügil Piletilevis

Eelmüügist ostetud üksikpilet tagab eelississepääsu vastavale kontserdile.

Festivalipass tagab sissepääsu kõikidesse TMW muusikaprogrammi kuuluvatesse klubidesse eeldusel, et vastav klubi ei ole välja müüdud. Kui klubi on välja müüdud, toimub publiku klubisse laskmine järjekorra alusel. Nordea ja Telia klientidele kehtivad erisoodustused.

TMW 2017 festivalipassid hinnaga 60 eurot on müügil TMW veebipoes. Festivalipass tagab sissepääsu kõikidesse TMW muusikaprogrammi kuuluvatesse klubidesse eeldusel, et vastav klubi ei ole välja müüdud. Kui klubi on välja müüdud, toimub publiku klubisse laskmine järjekorra alusel. Nordea ja Telia klientidele kehtivad erisoodustused.

Piiratud kogus TMW 2017 toetajapasse hinnaga 150 eurot on müügil TMW veebipoes. TMW toetajapass tagab eelisjärjekorras pääsu kõikidele TMW kontsertidele, sh TMW avakontserdile ning TMW delegaadibaaridesse ning pakub võimalust personaliseeritud programmisoovitusteks. Nordea ja Telia klientidele kehtivad erisoodustused.

TMW 2017 delegaadipass hinnaga 295 eurot on müügil TMW veebipoes. Delegaadipass tagab lisaks muusikafestivalile pääsu 31. märtsist 1. aprillini toimuvale TMW konverentsile ja delegaadibaaridesse ning registreerunud kontaktide andmebaasile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles