Tallinn Music Weeki Hip-Hop Night toob kuulajani artiste kaheksast riigist

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esimesel aprillil toimub Sinilinnus Tallinn Music Week’i raames Hip-Hop Night, kus esinevad kokku 19 kodumaist ja välisartisti.

Pidu toimub kahes saalis – kinosaalis astuvad lavale räpparid ja räpibändid, kohvikusaalis esitlevad oma loomingut DJ’d ja produtsendid. Artiste on kokku kaheksast riigist. Teiste seas astuvad üles näiteks üle maailma võimsalt läbi löönud Kanada räppar Def3, hinnatud drum’n’bass MC Black Daniels Taanist ning Süüriast pärit Chyno. Eesti oma tegijatest astuvad lavale teiste seas Muusikaauhinna võitja Metsakutsu, debüütalbumiga tippude hulka tõusnud Azma ning Noortebänd 2016 eriauhinna pälvinud 16-aastane üllataja EiK. Kohvikusaalis võib kuulata, kuidas kõlab hip-hopi pärimusmuusikaga segav Tintura, Dub labeli Strictly Dub esindaja Simon Chaozleveli ja Valgevene produtsendi Awlnight looming.

„Nagu ka varasematel aastatel, toob TMW Hip-Hop õhtu Sinilindu väga erineva suuna ja stiiliga artiste, kelle looming peegeldab päris laia prismat hip-hop ja urban skene kõlast maailmas aastal 2017,“ lubavad õhtu korraldajad. TMW Hip-Hop Night täieliku line-upi leiab Tallinn Music Weeki kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles