Tallinn Music Weeki päeva artist on View

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
View
View Foto: Архив TMW

Tallinn Music Weekil esineb kahel korral rahvusvaheliste muusikaväljaannete ja festivalide soosikust värske Soome räppar View.

View on Soome päritolu räppar, kelle hüpnootiline ja müstiline helipilt koos karismaatilise häälega on pälvinud nii Soome kui välismaa meedia tähelepanu. Tema esimene EP ilmus 2015. aastal, mis tõi kaasa tuuritamise Soome ja Euroopa festivalidel nagu Flow Festival, Ruisrock, Provinssi, The Great Escape, Spot Festival ja Reeperbahn Festival. Tema viimane lugu “Mayhem”, mis sündis koostöös Noah Kin’iga, loodi Soome mängufilmi “The Flowers of Evil” jaoks. Hetkel töötab View oma debüütalbumi kallal, mis ilmub sellel aastal.

Teda on kajastanud ka mitmed rahvusvahelised ajakirjad nagu The Line of Best Fit, The 405 ja KXP. Tema 2015. aasta EP “Avalon” kolmandat singlit “Lace” iseloomustab The Line of Best Fit kui aeglast ja emotsionaalset R'n'B-d, mis nopib mõjutusi Frank Oceani, Drake’i ja The Weekndi loomingust ja loob neist põneva, originaalse ja tundeküllase muusika.

View esineb Tallinn Music Weekil kahel korral. Tema esimene ülesastumine on 30. märtsi avapeol Kultuurikatla Väikeses Saalis kell 23.30. Rohkem infot ürituse kohta leiad siit.

Teine esinemine leiab aset 31. märtsi Rada7.ee spektaaklil Sinilinnu kohvikus kell 22.00. Rohkem infot ürituse kohta leiad siit.

Kuula View loomingut Soundcloudist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles