Tallinn Music Weeki päeva artist on Freakangel

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Freakangel
Freakangel Foto: TMW pressimaterjal

1. aprillil Von Krahli teatrisaali seinu raputav Freakangel on industriaalmetali üks juhtivaid ansambleid Eestis, kes on oma uue albumiga uutesse kõrgustesse tõusnud.

Freakangel on 2010. aastal loodud Eesti industriaalmetali bänd. Viimase paari aasta jooksul on nad väsimatult mööda Euroopat tuuritanud ning muutunud selle käigus terviklikuks neljaliikmeliseks rokkbändiks. See on neile ka palju uusi fänne juurde toonud. Peale mitmete üksikkontserdite on nad esinenud ka paljudel industriaal- ja metalfestivalidel nagu näiteks Resistanz (UK), Wave-Gotik-Treffen (DE), Dark Munich (DE), Hard Rock Laager (EE), Summer Darkness (NL), Castle Party (PL), Lumous (FI) ja teised.

Oma neljanda albumiga “How The Ghost Became”, on Freakangel loonud midagi haruldaselt ilusat, kus toores ja emotsionaalne rokk kohtub elektrooniliste elementidega, luues täiesti uue orgaanilise terviku. Selle tulemuseks on midagi hoopis suuremat kui lihtsalt kokkusobitatud koostisosad. “How The Ghost Became” on seadnud industriaalmetalile uue verstaposti, mida on võibolla isegi Freakangelil endal raske ületada.

Kuula albumit ja soeta “How The Ghost Became” siit.

Freakangel esineb Tallinn Music Weeki Metal Stage’il 1. aprillil Von Krahli teatrisaalis kell 00.00. Rohkem infot ürituse kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles