Pühapäev TMW-l: erimenüüd söögikohtades, kunstinäitused ja Disainiturg

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"TMW Kunst" avamine
"TMW Kunst" avamine Foto: Aron Urb

Kaheksanda linnafestivali Tallinn Music Week viimane päev pakub võimalust nautida parimates söögikohtades "TMW Maitsed" erimenüüsid, käia Kultuurikatlas Disainiturul ning külastada "TMW Kunst" näituseid.

„TMW kunst“ näitused jäävad TMW nädalal avatuks tavapärastel lahtiolekuaegadel kolmapäevast, 29. märtsist kuni pühapäevani, 3. aprillini. Lisaks on kunstiprogrammi kaasatud spetsiaalne publikuprogramm Tallinna Kunstihoones Kris Lemsalu ja Tiit Pääsukese näitusel „Kaunitar ja Koletis, avalikud vestlused NOAR.eu kunstikeskkonna ja EKA tudengikonkursil silma paistnud kunstnikega ning konkursi publikuhääletus. 

Samuti jätkub restoraniprogramm "TMW Maitsed" mis on TMW valik linna mõnusamaid restorane ja kohvikuid peakokkade erimenüüde ja -soodustustega festivali külastajaile. Uudista lähemalt siin.

Lisaks jätkub Eesti Disainikeskuse esitletud kahepäevane disainiturg Kultuurikatlas, kus saab tutvuda Põhjamaade ja Baltikumi põnevaima disaini ja brändidega. Disainiturg on avatud kella 10-17 ja sissepääs on 1€ / TMW passiga ja lapsed (kuni 16 aastat) tasuta. Vaata lähemalt ka ürituse Facebooki lehte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles