Laupäev TMW-l: Disainiturg, elektronmuusika pidu Lennusadamas ja palju muud!

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennusadam täitub täna õhtul ja öösel elektroonilise muusikaga.
Lennusadam täitub täna õhtul ja öösel elektroonilise muusikaga. Foto: Terje Ugandi

Kaheksas linnafestival Tallinn Music Week on jõudnud oma viimasesse ja väga kavarohkesse ööpäeva. Järgnevalt anname mõned soovitused, mida tihedast programmist kindlasti uudistama tasub minna.

Kuni kella 18-ni on avatud on Disainiturg Kultuurikatlas, mis kestab ka pühapäeval kella 10-17. 

Tallinn Music Week on täna Koplis Signature House disainimajas (Kaevuri 1) Linnalava tasuta kontserdiprogrammiga. Kell 16 astub seal üles kooslus Resina Poolast, 16.45 Sturle Dagsland Norrast ja 17.30 Púr Múdd. Sellel päeval on ainulaadne võimalus piiluda ka maja kunstnike ateljeedesse, mõnel pool isegi käed külge panna ja loomisest rõõmu tunda. 

16:15 – 17:15 Glen Matlock vestleb John Robbiga TMW muusikatööstuse konverentsil Nordic Hotel Forumis.

16:15 EKA sisearhitektuuri osakonna lava aadressil Nunne 16, kus 16.15 esineb Motobor, kell 17 MEISTERJAAN, kell 17.45 Moa Pillar ja 18.30 St Cheatersburg.

17:00 Jätkub TMW Talks: Rockipidu ilma alkoholita? TMW popup restos Fellin Pärnu maantee 6. Vestlusringis osalevad Veiko Tubin (Linnateatri näitleja), Mart Luik (Rock Cafe juht), Riina Raudne,(Terve Eesti SA asutaja), Ando Kiviberg (Viljandi Folgi asutaja) ja Nele Peil (Eesti Alkoholitootjate ja Maaletoojate Liidu tegevjuht).

18:00 TMW Maitsed: ART FOOD MUSIC õhtusöök Umami Restos: tmw.ee/store

18:30-19:30 MTÜ Mondo esitleb: Hea disain kui relv sotsiaalprobleemide vastu – Must Puudel (Müürivahe 20) Tõnu Runnel, Kalle HT Aasamae (Moedisainer, EKA õppejõud), Janno Siimar (Disainiagentuuri Velvet loovjuht), Triin Kordemets (Moedisainer)

19.00 – 19:30 Glen Matlock soolokontsert  Renard Coffee Shop

19:00 algavad õhtused kontsertprogrammid!

ÄRA MAHA MAGA: Elektroonikamuusika pidu Lennusadamas, kus techno kohtub võimsate visuaalide ja vapustava atmosfääriga. Laevavrakkide, meremiinide ja simulaakrumitega militaaresteetilises miljöös loovad vaid sel ööl metalselt pulseeriva helikujunduse regiooni underground tantsumuusika suunanäitajad. 

Samuti väärib kindlasti vaatamist TMW: Maailmamustrite programm Linnateateri Põrgulaval, kus on artiste Liibanonist, Marokost, Süüriast ja mujaltki. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles