Würffel avaldab täna värske albumi “I’m Facing North”!

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Würffel
Würffel Foto: Promopilt

Aasta tagasi ilmus Würffeli debüütalbum “Beats & Bubbles”, mis oli Eesti Muusikaauhindade galal nomineeritud Aasta Popalbumi ja Aasta Debüütalbumi kategoorias. Nüüdseks on valminud ansambli teine täispikk stuudioalbum, millelt on tänaseks ilmunud kaks singlit “Burdened Sky” ja plaadi nimilugu “I’m Facing North”, mis osales Eesti Laul 2016 laulukonkursil. 

Lugude komponeerimine ja salvestamine algas möödunud aasta sügisel ning jõudis lõpusirgele käesoleva aasta alguses. Muusika ja sõnade autoriks on ansambli liikmed Rosanna Lints, Tarvi Kull ja Kaspar Kalluste, plaadi on produtseerinud Vaakum.

Kahe loo kaasprodutsent ning helirežissöör on Ago Teppand, kes pikemat tutvustamist ei vaja. Ülejäänud kaheksale loole andis viimase lihvi kogenud helirežisöör Siim Mäesalu.

Olenemata plaadi kargest pealkirjast, “I’m Facing North”, veeretas Würffel ette veelgi tantsulisema külje! Plaadi materjali on võimalik kuulata Spotify kaudu siin.

Würffel astub TMW raames üles laupäeval, 2. aprillil kell 21 Rock Cafes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles