TMW päeva artist on Koala Voice

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koala Voice
Koala Voice Foto: TMW pressimaterjal

Ansambli Koala Voice moodustavad neli noorukit, kes on pärit Sloveenia tööstusregioonist. Oma muusikaga, kus kohtuvad värske ja naiivne indie ning 70-te rock ja pop võlusid nad 2014. aastal riigi keskkoolide bändivõistluse ning jätkavad publiku lummamist kõikjal, kus nad üles astuvad. 

Ehkki noored muusikud on lõpetasid kooli suhteliselt hiljuti, pole see neid peatanud. Pigem vastupidi - Koala Voice on andnud enam kui 50 kontserti ja esinenud sellistel sündmustel nagu MENT, Exit, Wild Mint, Reeperbahn, Waves Vienna, Waves Bratislava jne. 

“Ma arvan, et hetkeseisuga on Sloveenias väga palju häid bände ning tundub, et ka uusi coole bände on hulganisti peale kasvamas. Üle riigi on tekkinud ka hulganisti ägedaid klubisid, kus korraldatakse hulganisti kontserte,” ütles Koala Voice'i kitarrist ja lauljatar Manca Trampuš portaalile Rada7.ee.

Mullu ilmunud bändi avaalbum “Kangaroo’s a Neighbor” tähistab teekonna järgmist etappi. Ansambel astub TMW raames üles kahel korral: reedel, 1. aprillil kell 18 Linnalava programmis Telliskivi loomelinnaku Homearti stuudios ning samal õhtul kell 23 Sinilinnus Rada7.ee põhiprogrammis.

Vaata ka bändi videot laulule The French Say siin:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles