Ingrid Lukas läheb Suurbritanniasse kontserttuurile

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Lukas
Ingrid Lukas Foto: Sarah Maurer

Ingrid Lukas koostöös tuntud UK PR-agentuuriga The Playground Agency võttis ette Lukase viimase plaadi „Demimonde“ PR-kampaania. See viib artisti muusika laiema publiku ette järgneva kolme kuu vältel UK-s, USA-s ja Austraalias ning tähendab kohaliku meedia suunatud tähelepanu – seda nii raadiojaamades kui ka kirjutava meedia väljaannetes.

Samuti võib järgnevatel kuudel Ingridit näha üles astumas 15. aprillil Žürich’is festivalil M4Music; 19. mai Londonis kontserdil Žürich meets London; 20. mail The Great Escape Festival – Alternative Escape, Brighton UK; 29. mail Liverpoolis festivalil Liverpool Sound City ja 10. juunil legendaarses Londoni kontsertpaigas "Scala”. 28. oktoobril esineb Ingrid Lukas Londonis Festivalil Match & Fuse.

Šveitsis baseeruv Eesti juurtega artist Ingrid Lukas loob muusikalisi mantraid, et ennast järjekindlalt omal teel hoida. Nii kingib ta ka kuulajale laule ja meeleolusid, mis avavad universaalseid teemasid väga isiklikul moel. Seejuures avatakse publikule muinasjutulist tantsivate haldjate, vaimude ja näkkide salamaailma, kärarikas suurlinna rütm lükkab lakkamatult edasi liikuma. Viimaks ujub kuulaja muusikalises meres, mis on nagu kaitsev embus ning mille algallikaks on tervendav vesi. Sellel ebamaisel kuid samas ka tavaelust inspireeritud teekonnal saadab Ingrid Lukast tema kauaaegne kaaslane, trummar ja elektroonik Patrik Zosso. 

Juba sel nädalal astub Ingrid Lukas üles Tallinn Music Week’il kahe kontserdiga. 1. aprillil kell 20 Vaba Laval esineb artist uue, visuaalselt rikkaliku kavaga, milles osalevad ka tantsijaid kooslusest "Twisted Dance Company". Teise kontserdi annab Lukas 2. aprillil Rock Cafe’s kell 22

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles