TMW ja UMAMI toovad huvilisteni kunsti ja muusikaga vürtsitatud õhtusöögi

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värvirikka toidu poolest tuntud Umami osaleb TMW restoraniprogrammis "Maitsed" ja võõrustab ka unikaalset TMW x UMAMI Art+Food+Music õhtusööki.
Värvirikka toidu poolest tuntud Umami osaleb TMW restoraniprogrammis "Maitsed" ja võõrustab ka unikaalset TMW x UMAMI Art+Food+Music õhtusööki. Foto: Tallinn Music Week pressimaterjal

Kelmikas Umami restoran on äsja läbi teinud uuenduskuuri - kunstnik ja disainer Marit Ilisoni käe all on restorani õhustikku lisandunud sumedust ja seintele saanud palju põnevaid Eestis tegutsevate andekate illustraatorite töid. Värsketest tuultest inspireerituna on TMW-l au võõrustada unikaalset TMW x UMAMI Art+Food+Music õhtusööki.

TMW x UMAMI õhtusöök toob kokku suurepärased maitsed, kaunid illustratsioonid ja hubase atmosfääri. Mitmekülgse õhtusöögi road on inspireeritud Umami trepigalerii töödest, andes kahemõõtmelistele piltidele lausa kuuedimensioonilise elu - ruumi, maitsed, sobivad joogid ja harmoneeruva muusika.

Liudadel serveeritud road valmivad Umami peakoka Janno Lepiku ja kunstnik Marit Ilisoni koostöös ja valikus leidub hõrke palasid nii herbi-, omni- kui karnivooridele. Joogid valib Eesti parim sommeljee Kristjan Peäske ja muusikamenüü eest hoolitseb andekas helivõlur Sander Mölder. 

Inspireerivate illustratsioonide autorid on Triin Valvas, Ryan Chapman ja Elina Kasesalu.

Maksumus 59€ külalise kohta sisaldab õhtusööki ja 5 ühikut jooke. Parema melu loomiseks toimub istumine 6-12-liikmelistes laudkondades. Õhtusöögi kohti on piiratud arv. 

Lisainfo ja reserveeringud: info@umamiresto.ee või telefonil +372 600 1035. Osta pilet TMW veebipoest: tmw.ee/store/umami

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles