Kolm Sibulat peakokad hindavad koriandrit ja kvaliteeti

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoranide Kolm Sibulat ja Moon peakokad Igor Andrejev ja Roman Zaštšerinski.
Restoranide Kolm Sibulat ja Moon peakokad Igor Andrejev ja Roman Zaštšerinski. Foto: Aron Urb

Linnafestivali Tallinn Music Week raames toimuv eriprogramm "TMW Maitsed" pakub festivali külastajaile laia valikut linna mõnusamaid restorane ja kohvikuid peakokkade erimenüüde ja -soodustustega.

Täna räägivad oma meelistoorainetest ning TMW-l näha loodetavatest artistidest restorani Kolm Sibulat peakokad Roman Zaštšerniski ja Igor Andrejev.

Lemmik tooraine?

Koriander, kuna see on omapärase ja eestlaste jaoks veidike harjumatu maitsega. Seega on tore pakkuda midagi sellist, mis esimesel korral võib küll ära ehmatada, kuid on midagi uut ja mis lõpuks paljude lemmikuks saab.

Toidufilosoofia?

Meie jaoks on oluline hoida meie restorani kvaliteeti, kuid samas olla ka pidevas positiivses arengus. Peame sellest põhimõttest kinni ka toidu valmistamises ja uute roogade välja töötamises.

Milliseid artiste plaanite TMW raames näha?

iAmJones & The Dope Conspiracy, Soda Fabric ja Cherokey.

TMW erimenüü:

Ahjus röstitud KITSEJUUST rukkileival, peedipesto ning rukolaga 9€

PARDIFILEE punase kapsa püree ja õunaga ingverikastmes 14€

MUSTIKA-TOORJUUSTUKOOK mustikakisselli ja karamellikreemiga 5,50€

Vaata programmis TMW Maitsed osalevaid söögikohti ja nende erimenüüsid siit: tmw.ee/et/programm/maitsed/restoranid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles