Jaapani õhtu TMW pop-up restoranis: meisterkokad ja muusika

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tokamaru peakokk Daigo Takagi
Tokamaru peakokk Daigo Takagi Foto: Tallinn Music Week pressimaterjal

Disaini- ja arhitektuurigaleriis festivalinädalaks uksed avavas TMW pop-up restoranis saab nautida vaid ühel õhtul kahe suurepärase koka ühist meistriteost.

Viljandi restorani Fellin peakokk Margo Paluoja ning pealinna autentseima rameni söögikoha Tokumaru peakokk Daigo Takagi koostöös on sündinud Jaapanist inspireeritud õhtusöögi menüü. Sellest leiab näiteks kreveti ja sinikarbipõhise rameni hiidkrevettide, sinikarpide, shimeji-seente bambusvõrsete, muna, salati ja käsitsi valmistatud nuudlitega. Aga samuti ka toidu "Ramen leib", mille koostises on sea kõht, krõbe nuudel, wakame, röstitud odra majonees ja kanamuna.

Õhtusöögi kõrvale valib parimaid muusikapalu vinüülplaatidelt ülelinna tuntud japanofiil Sten-Kristian Saluveer. Õhtusöögi maksumus on 49€ inimese kohta, mis sisaldab 5-käigulist õhtusööki, kahte alkohoolset jooki ning suurepärast muusikavalikut. Külalistel on võimalus õhtu jooksul joogipoolist juurde tellida. Piletid on võimalik osta siin.

Üritus toimub 29. märtsil kell 19 TMW pop-up restoranis Disaini-ja arhitektuurigaleriis aadressil Pärnu mnt. 6. Vaata infot lähemalt Facebookis.

Uudista restoraniprogrammi TMW Maitsed kava lähemalt siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles