TMW päeva muusik on Zohara

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zohara
Zohara Foto: Tallinn Music Week pressimaterjal

Iisraelist pärit Zohara on muusik, kes teeb kõike ise: kirjutab tekstid ja muusika, laulab, mängib instrumente ning on ka produtsendi rollis.

Zohara loomingus on mõjutusi klassikalisest  ja elektroonilisest muusikast, ent ka jazzist. 2012-2014 salvestas Zohara sel aastal ilmuva debüütalbumi "Growing up Anyways" oma Tel Avivi kodus.

Albumil on tosin originaalset lugu, mis enamasti käsitlevad varastes kahekümnendates inimeste kõhklusi maailmas, mis on ebastabiilne ja ebamäärane. 2013. aastal alustas Zohara esinemistega nii Iisraelis kui Londonis ning tegi oma lauludele ka videod.

Viimasel kahel aastal artistilt ilmunud neli videot on hästi vastu võetud nii Iisraelis kui ka Suurbritannias. Lugu "Drum & Bass" jõudis MTV World'i eetrisse ja laulu "Lost" esitles Briti ajakiri Konbini.

Zohara esineb Tallinn Music Week linnafestivalil reedel, 1. aprillil kell 20 kinos Sõprus. Vaata sündmuse infot lähemalt siin.

Vaata Zohara videot laulule "Lost" siin:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles