Music Estonia koolitusel jagavad kogemusi muusika digiäri eksperdid

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dorothy Hui, Sony Music UK asepresident, digiäri valdkond
Dorothy Hui, Sony Music UK asepresident, digiäri valdkond Foto: TMW pressimaterjal

Tallinn Music Weeki nädalal, 30. ja 31. märtsil viib Music Estonia läbi esimesed muusikaettevõtjatele suunatud seminarid ja töötoad. Kõiki huvilisi oodatakse kolmapäeval, 30. märtsil kl 10.30 USA digistrateegia eksperdi Bill Wilsoni esitlusele Erinevate Tubade Klubis.

Seminarides ja töötubades, mille eesmärgiks on tulusamad ja professionaalsemad Eesti muusikaettevõtted, käsitletakse nii mikroettevõtte arendamise, muusikaga seotud autoriõiguste kaitse, sotsiaalmeedias turundamise ja alustava artisti karjääri teadliku juhtimise teemasid kui ka digiäri võimalusi ja tulevikutrende.

Koolitusi viivad läbi kohalikud ja välisspetsialistid, kellest nimekaimad on Bill Wilson, USA Muusikaettevõtluse assotsiatsiooni (Music Business Association, Music Biz) asepresident digitaalse strateegia ja ettevõtluse edendamise alal ning Dorothy Hui Sony Music UK asepresident spetsialiseerudes digiäri valdkonnale.

Lisaks annavad konkreetse valdkonna alast nõu Euroopa ühe edukaima koori Nederlands Kamerkoor tegevjuht Tido Visser, maailmamuusikaspetsialist, Kanada Mundial Montreali festivali asutaja ja kunstiline juht Derek Andrews ning Poola indie-muusika skenel toimetav Magdalena Jensen.

Kohalikest jagavad oma teadmisi ettevõtja Tõnu Runnel, sotsiaalmeedia spetsialist Taavi Tammpere, autoriõiguste spetsialistid, advokaadid Triin Siil ja Toomas Seppel ning muusikamanager Toomas Olljum.

Kui kõik seminarid, töötoad ja otsekohtumised on kinnised ja mõeldud vaid Music Estonia klientidele, siis kolmapäeval, 30.märtsil kl 10 Erinevate Tubade Klubis toimuvat Bill Wilsoni keynote’i oodatakse kuulama kõiki huvilisi. Wilson teeb esitluse teemal “Music industry business models in the 21st century”, millele järgneb intervjuu ning avatud küsimuste voor, mida viib läbi Rahvusvahelise muusikamanageride foorumi (International Music Managers Forum) poliitikanõunik Jake Beaumont-Nesbitt.

Bill Wilsoni esitlusel osalemiseks on vajalik eelregistreerimine, osavõtutasu on 5€. Registreerida saab siin, Facebooki sündmuse leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles