TMW avapäeval toimub Sinilinnus võimas rockiõhtu

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hisser
Hisser Foto: Tallinn Music Week pressimaterjal

31. märtsil toimub kontsertklubis Sinilind Tallinn Music Weeki raames rockiõhtu nimega ‘Liina & Karl present’. Aastaid TMW tiimi kuulunud Liina Karo ja Karl Sirelpuu esitlevad bände Eestist, Soomest, Kanadast ja Austraaliast. 

Selle kuu viimasel nädalal saab alguse juba kaheksas Tallinn Music Week ning kontsertprogrammi esimese õhtu vägevaim rockishow toimub klubis Sinilind. 31. märtsil astuvad ‘Liina & Karl present’ esitluspeo raames lavale Frankie Animal, Three Leg Dog ja Levski Eestist, The Elliotts Austraaliast, Hisser Soomest ning Yukon Blonde Kanadast. Viimane esineb nädalapäevad varem ka Saku Suurhallis koos ansambliga Ewert and The Two Dragons.

Frankie Animal on lubanud esitleda uhiuut muusikat, kodumaise rocki lippu hoiab kõrgel Three Leg Dog ning post-rocki viljeleval kollektiivil Levski on alati publikule üllatusi varuks. Otse Austraalia suvest saabub Sinilindu esinema pop-rocki bändi The Elliotts ning koos Kanada bändi Yukon Blonde’ga mõjuvad kauged külalised kahtlemata nagu korralik vitamiiniannus ja sõõm värsket õhku pärast pikka talve. Õhtu lõpetab võimsa rockilaksuga põhjanaabrite bänd Hisser.

Piletid avapäeva vägevaimale rockiõhtule on eelmüügis Piletilevis. Vaata sündmuse infot lähemalt Facebookis.

Ajakava:

19:00 - The Elliotts (AUS)

20:00 - Three Leg Dog

21:00 - Yukon Blonde (CAN)

22:00 - Levski

23:00 - Frankie Animal

00:00 - Hisser (FIN)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles