Tallinn Music Weeki päeva kooslus on Def Räädu Massive

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Def Räädu Massive esinemas Tallinn Music Weekil 2013. aastal.
Def Räädu Massive esinemas Tallinn Music Weekil 2013. aastal. Foto: Tallinn Music Week pressimaterjal

Def Räädu on põnev ja väga unikaalne segu Eesti põhjamaisest kliimast, kaasakiskuvatest tantsurütmidest ning kõikidest headest asjadest siin maailmas.

Peamiselt Rakvere taustaga koosluse Def Räädu omapärane helipilt on korralik koosmõju sellistest stiilidest nagu hiphop, reggae, dancehall, jazz, folk ja moodne urbanistlik klubimuusika.

Ansambli 17 aasta pikkuse tegutsemisajaloo sisse mahub kuus täispikka albumit, hulk hittsingleid, rahvusvahelisi plaate, kohti edetabelite tippudes, nominatsioone erinevatele auhindadele ja sadu kontserte üle kogu Eesti, nii väikestes pubides kui suurimatel festivalidel.

Märtsi alguses tähistasid oma sünnipäevi Def Räädu Massive tuumikliikmed MC J.O.C. ning Arian Levin, lisaks kuulub bändi asutajaliige Gee ja kaasa on teinud ka Mr President, MC Stupid F, Dice Rudy jpt.

Def Räädu esineb tänavusel Tallinn Music Weekil kahel korral: reedel, 1. aprillil kell 17 Viru Keskuses asuval tasuta Linnalaval. Vaata lähemalt infot siit. Teise kontserdi annab Def Räädu Massive Sinilinnus 2. aprillil kell 21.30 TMW hip-hop esitluse põhiprogrammis.

Kuula J.O.C. ja Gee hiljutist koostöölugu "Kuidas Peaksin Ma?", millele on lähiaegadel oodata järge, sealhulgas värskete Def Räädu lugude näol: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles