TMW päeva kooslus on Laura ja Joel Remmel duo

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laura ja Joel Remmel Duo
Laura ja Joel Remmel Duo Foto: Tallinn Music Week pressimaterjal

Laupäeva õhtul Eesti Laulu finaalis looga “Supersonic” võitu püüdev Laura astub üles ka linnafestivalil TMW. Seekord esineb Laura koos abikaasast jazz-pianisti Joel Remmeliga Vabal Laval.

Kaunis ja delikaatne Laura ja Joel Remmel duo on mänginud koos juba kolm aastat ning selle tulemusel anti välja 2015. aasta sügisel debüütalbum ''No Moon At All''. Laura Remmel (endise nimega Põldvere) on täiendanud oma teadmisi jazzi vallas nii Ameerikas kui ka Euroopas. Koostöös Sven Lõhmusega on tal ilmunud kolm albumit. Jazzi vallas andis ta Jaapani turul välja LP 'Memories of Tomorrow' koos Tõnu Naissoo trioga. 

Joel-Rasmus Remmel on noor pianist, kes pälvis tunnustuse “Noor Jazzitalent” aastal 2014. Ta on osalenud arvukate plaatide salvestamisel ja esineb regulaarselt ansamblite Carrot Lights, Kadri Voorand Group, Laura Junson & The Jeth jpt koosseisus.

Laura ja Joel Remmel Duo astuvad 1. aprillil kell 20 üles Jazzkaare ja Eesti Jazziliidu esitletaval kontsertil Vabal Laval. Uudista ürituse infot Facebookis

Vaata ka remixi Laura laulust Supersonic siin:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles