Parmupillihullust levitav Meisterjaan valmistub kolmandaks albumiks

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
meisterjaan
meisterjaan Foto: Tallinn Music Week pressimaterjal

Sel laupäeval Eesti Laulu finaalis üheksandana võistlustulle astuv Meisterjaan valmistub tasapisi kolmandaks albumiks ning ka esinemiseks Tallinn Music Weekil.

Portaalile rada7.ee antud intervjuus rääkis Meisterjaan, et kitarri vastu suuremat huvi tundmata sattus ühel hetkel tema kätte parmupill. Esialgu aastakese suurema ambitsioonita sellega muusikat teinud artisti viis süntesaatorite maailmaga kokku Taavi Tulev. „Mulle väga meeldivad süntesaatorid ja just analoogsüntesaatorid, kuigi mul kahjuks ei ole raha, et neid piisavalt palju osta,” ütles meisterjaan.

Nüüdseks on muusik välja andnud kaks albumit: “Algelised katsetused” ja “Ilusad illusioonid” ning osaleb Eurovisiooni pääsme lunastamiseks konkursil Eesti Laul juba kolmandat korda. Taas ootab teda ees ka kontsert Tallinn Music Weekil, mil parmupillimeister astub üles koos bändikaaslase Johannes Ahuniga. Samal ajal mõtleb Meisterjaan juba uue albumi peale, olles valmis teinud juba mõned demod.

Meisterjaan astub üles Tallinn Music Weekil reedel, 1. aprillil kell 21.30 Sinilinnus. Kontserti esitleb rada7.ee.

Kuula artisti loomingut Soundcloudis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles