Ouu väljutas singlile "Take Me Back In Time" universaalse lüürikavideo

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ouu
Ouu Foto: Tallinn Music Week pressimaterjal

Unistades meeletust rahvusvahelisest edust, tundsid krambivaba indiebändi Ouu liikmed, et on vaja astuda julge samm ning teha muusikavideo, mille seltsis saab igaüks lugu kaasa laulda.

Seda silmas pidades meisterdas Ouu visuaalse poole autor Jaan Sinka "Take Me Back In Time"le lüürikavideo, mis peaks teoorias olema hoomatav kõikidele inimestele maailmas, väljaarvatud juhul, kui pole täidetud eeltingimus, ehk oskus lugeda.

"Take Me Back In Time" on laul tulevaselt albumilt "Mango Fetch", mis näeb päevavalgust ühel või teisel kujul üsna pea.

Ouu osales 2013 aasta noortebändi konkursil ning pälvis seal publiku lemmiku tiitli. Ansambel väljutas plaadifirma "Eesti Pops" alt debüütalbumi "Sammalhabe" 2014 juunis ja selle liikmete hulka kuuluvad Hyrr Innokent Vainola - laul, kitarr; Tiit Liblik - laul, kitarr; Jaan Sinka - bass, animatsioon, imago; Rahel Ollisaar - laul, klahvpill, perkussioonid, ilu ning Rihard Niinberg - trummid, insener.

Ouu astub üles ka eeloleval Tallinn Music Weekil, suisa kahel showcase'l, 31. märts Eesti Popsi kontserdil Sõpruse Kinos ning 1. aprill Raadio 2 kontserdil von Krahlis.

Vaata värsket videot siin:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles