Manna La Roosa peakokk: veisest saab tuhat rooga

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manna La Roosa peakokk Igor Kolikov
Manna La Roosa peakokk Igor Kolikov Foto: Aron Urb

Muusika, kunsti ja kõige muu põneva kõrval saab “TMW Maitsed” programmi raames nautida Tallinna parimates söögikohtades festivali ajaks välja töötatud erimenüüd.

Täna annab oma lemmikutest teada restorani Manna La Roosa peakokk Igor Golikov.

Lemmik tooraine?

Mu lemmik on veis, sest see on tervislik, rasvata ja sisaldab rohkelt vitamiine ning mineraalaineid. Ning veis on maitsev kui oskad õigesti valmistada. Veisest saab teha tuhat rooga ning kõik maitsevad imehästi!

Toidufilosoofia?

Ära karda maitsa midagi uut, toitu tuleb nautida nii silmade kui ka suuga.

Milliseid artiste plaanid TMW raames näha?

Kõik on põnevad, eelmine aasta pakkus üllatusi sealt kust poleks osanud oodata.

Manna La Roosa TMW erimenüü:

Madaltemperatuuril küpsetatud lõhe/*spinat/kurk/tomatisalsa 8€

Hautatud küülikukoib sinepikastmes*/punane kapsas/võiga noorkartul 14€

Vaarikas&tekstuurid* /vaarikad/šokolaad 6€

Uudista "TMW maitsed" programmis olevaid restorane siin: http://tmw.ee/et/programm/maitsed/restoranid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles