Restorani Riis peakokk: tähtsaim on hea tooraine

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restorani Riis peakokk Kadri Tran.
Restorani Riis peakokk Kadri Tran. Foto: Aron Urb

Mõnusa muusika kõrval pakub linnafestival Tallinn Music Week võimalust kogeda ka hurmavaid maitseelamusi. Restoranifestivali “TMW maitsed” jaoks on parimate söögikohtade peakokad pannud kokku erimenüü oma lemmiktoorainetest. TMW erimenüüst ja oma lemmikuist annab aimu restorani Riis peakokk Kadri Tran.

Lemmik tooraine?

Minu lemmiktooraine on kala ja mereannid. Kala ja mereannid inspireerivad mind alati. Hea kala sütitab mu hinge. Armastan seda mida ma teen ja teen seda alati armastusega!

Toidufilosoofia?

Armastan värsket toorainet ja toiduvalmistamise lihtsust. Hea tooraine on kõik, mida sul on vaja maailma parima toidu valmistamiseks. Suverullid selles menüüs on mu enda lemmikud,täiesti sõltuvust tekitavad suupisted salatist ja ürtidest.

Armastan mereande ja sellest inspireerituna olen valinud ühe parima Tai nuudliroa TMW menüü pearoaks. Magusroog on klassika omaette. Serveerime seda enda valmistatud koorejäätisega, mis sulab suus kui samet. Kogu menüüd saab tellida ka taimetoiduna!

Milliseid artiste plaanid TMW raames näha?

Kui kõige töö juures aega üle jääb siis: Waelder, Motobor ja Asbjorn.

TMW erimenüü:

Suverullid, Pad Thai hiidkrevettidega ja frititud banaan.

Vaata "TMW maitsed" programmi lähemalt ka http://tmw.ee/et/programm/maitsed 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles