Korralda Telia ja TMW abiga unistuste pidu!

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
5LOOPS esineb Tallinna Kesklinna Noortekeskuses 2015. aasta "Tee oma pidu" ürituse raames
5LOOPS esineb Tallinna Kesklinna Noortekeskuses 2015. aasta "Tee oma pidu" ürituse raames Foto: Tallinn Music Week

Tallinn Music Week koostöös Telia ja Spotifyga kutsuvad ka sel kevadel kõiki noori üles korraldama unistuste pidu. Veel kuni 1. märtsini saab konkursile “Tee oma pidu” parima muusikasündmuse idee esitanud noor teha teoks oma lemmikartisti kontserdi.

Konkursil osalemiseks tuleb täita ankeet telia.ee/teeomapidu veebilehel, kirjeldada lühidalt oma unistuste pidu, olgu selleks garaažikontsert või oma kooli vägevaim pidu. Seejärel tuleb TMW artistide hulgast valida sündmuse peaesineja ning jagada vormistatud peoidee linki oma Facebooki seinal. 

Osalema oodatakse noori alates 15. eluaastast ning korraldatav üritus peab toimuma ajavahemikus 30. märtsist 2. aprillini Tallinna piires. Alla 18-aastased noored saavad peo korraldada vanema nõusolekul. 

Möödunud aastal oli üks noorte poolt nõutumaid artiste Metsakutsu, keda sooviti esinemas näha nii Tallinna Lauluväljakul, Nokia kontserdimajas, Juurus, Tartus kui ka Paide Plazas. Unistuste peo ülesastujatena eelistati teiste seas ka Genkat ja Paul Oja, Curly Stringsi, Daniel Levi, Tommy Cashi, Miameed ja Gorõ Lana. Pidusid sooviti korraldada nii oma kandi noorte kokku saamiseks, sünnipäeva tähistamiseks või ka sõbrale üllatuse valmistamiseks.  

Mulluseks parimaks kavaks tunnistati Tallinna Kesklinna Noortekeskuse idee korraldada oma majas hiphopkoosluse 5LOOPS kontsert. Bändi meeldejääva esinemise eel soendasid neid noored breiktantsuhuvilised. 2014. aasta unistuste pidu aga toimus Lasnamäe Vene Gümnaasiumis, mille  aulas esinema Läti indiebänd Instrumenti. 

1. märtsiks laekunud peo- või kontserdiplaanide hulgast valivad Telia ja TMW esindajad välja kõige põnevama, leidlikuma ja läbimõelduma idee, mille teostumisele aitab festivali toimkond kaasa, organiseerides üritusele nii esineja TMW tänavuste artistide seast kui kontserdi õnnestumiseks vajaliku lavatehnika ning tehnilise meeskonna. Võitja kuulutatakse välja 4. märtsil.

Võitja või võitja tiim saab lisaks unistuste kontserdile ka 28. märtsist 3. aprillini toimuva TMW festivali passid, mis tagavad sissepääsu kõikidesse festivali muusikaprogrammi kuuluvatesse klubidesse ning sisaldavad eripakkumisi muude festivaliosade raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles