TMW päeva artist on Pür Müdd

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 Live: külas on Púr Múdd; saatejuht Anu Saagim
Elu24 Live: külas on Púr Múdd; saatejuht Anu Saagim Foto: Viktor Burkivski

Eesti Laulul üles astunud elektroonilise muusika duo Púr Múdd alustas koos musitseerimist vaid paar kuud tagasi, ent on sellest hoolimata saavutanud märkimisväärse menu.

Bändi kuuluvad laulja Joonas Alvre ja instrumentalist Oliver Rõõmus ning noormeeste muusika varieerub paksust atmosfäärist kuni korraliku kütteni. Púr Múddi suurimad muusikalised mõjutajad on Sigur Rós, Hurts ja Coldplay. Ansambli võõrapäraselt kõlav nimi aga tähistab paksu atmosfääri või siis puhast muda. 

Laulja Joonas Alvre sõnul on nad koos Oliveriga ka varem koos musitseerinud, seda eelkõige projektipõhistes koosseisudes. “Oliver kutsus mind kaasa kirjutama muusikat, mis tal oli sahtlisse jäänud, et aidata natukene tema loomingut edasi viia,» kirjeldas Alvre kokku sattumist portaalile Elu24. Mõte proovida õnne ka Eesti Laulul tekkis noormeestel siis, kui esimene lugu sai valmis.

Kooslus annab kontserdi ka linnafestivali Tallinn Music Week DnB showcase raames, esinedes 1. aprillil kell 00:30 Erinevate Tubade Klubis. Vaata sündmuse infot Facebookis ja uudista Púr Múddi viimast videot siin:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles