Trad.Attacki ootab ees hullumeelne nädal

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhinnad 2016 melu ja gala Nordea Kontserdimajas, Trad.Attack!
Eesti Muusikaauhinnad 2016 melu ja gala Nordea Kontserdimajas, Trad.Attack! Foto: Erlend Štaub

Aprilli esimestel päevadel ka Tallinn Music Weekil esinev Trad.Attack andis sotsiaalmeedias teada eesootavast hullumeelsest nädalast, mis lõppeb laupäeval Kultuurikatlas toimuva kontserdiga.

Facebookis fännidele jagatud postituses teatab Trad.Attack, et bändile on võimalik kaasa elada homme hommikul ETV Terevisioonis. 24. veebruaril tähistab kooslus vabariigi sünnipäeva, et juba järgmisel hommikul külastada nii Sky Plussi kui ka Kuku raadiot. 27. veebruaril ehk laupäeva õhtul aga annab Trad.Attack koos ansambliga Avoid Dave kontserdi Kultuurikatlas.

Bänd teatab, et nad tähistavad ülesastumisega Eesti Muusikaauhindadel pälvitud auhindu - AASTA ALBUM, AASTA ANSAMBEL JA AASTA ETNO/FOLK/RAHVALIK ALBUM, aga mitte ainultseda. Kooslus tähistab ka oma kaheaastaseks saamist, edukat möödunud aastat, mil tuli välja täispikk stuudioalbum „AH“ (Nordic Notes) ning mille jooksul andis Trad.Attack umbes 70 kontserti 16-nes riigis. Samuti on põhjust pidu pidada vinüüli „AH“ ja uue muusikavideo sünni puhul.

Muuhulgas annab Trad.Attack teada, et käesolev aasta viib neid kontserte andma Hollandisse, Saksamaale, Hiina, Lõuna-Koreasse, Kasahstani, Iirimaale, Inglismaale, Kanadasse ja ehk mujalegi.

Trad.Attack astub üles ka Tallinn Music Weekil, 1. aprillil kell 23.20 annab bänd kontserdi Von Krahlis ning 2. aprilli südaööl astutakse publiku ette Vabal Laval.

Vaata videot ansambli esinemist Eesti Muusikaauhindade Galal siin:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles