TMW päeva artist on Jüri Pootsmann & Band

Tallinn Music Week
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Laul 2016 teise poolfinaali salvestamine, Jüri Pootsmann
Eesti Laul 2016 teise poolfinaali salvestamine, Jüri Pootsmann Foto: Erlend Štaub

Homme õhtul telesaate Eesti Laul teises poolfinaalis üles astuv Jüri Pootsmann & Band esineb ka Tallinn Music Weekil. Talendikas muusik annab kontserdi 1. aprillil Rock Cafes. 

Telesaate Eesti Otsib Superstaari 2015. aasta hooaja võitja Jüri Pootsmann tegutseb koos 4-liikmelise bändiga, kuhu kuuluvad Siim Avango basskitarril, Joonas Mattias Sarapuu klahvpillil, Hans Kurvits trummidel ja Pent Järve kitarril. Pootsmanni sügav tämber kannab jõudsalt välja nii pop- kui soulmuusika, olles hääles ja isikus viimasest žanrist tugevalt mõjutatud.

Hetkel on ta üks paljulubavamaid mitmekesise stiili ja vokaalse võimekusega meeslauljaid Eestis. Bändiliikmete kogemus erinevatest koosseisudest lisab noorele kooslusele teravust ja sumedust, tuues livedel sisse ka funk-, ja rokkmuusika märke.

2015. aasta novembris ilmus Jüri Pootsmanni esimene omanimeline EP koostöös Vaiko Epliku, Sten Sheripovi ja Kim W-ga. Kauamängiv on planeeritud 2016. aasta keskpaika.

Muusikakooslus esineb Tallinn Music Weekil, Rock Cafes 1. aprillil kell 23 põhiprogrammis, mida esitlevad Tuborg Green Club ja Raadio Uuno.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles